Recruitment
Campagnes

vis in de juiste vijver

Van de Nederlandse beroepsbevolking is gemiddeld 2 tot 5% actief op zoek naar een (nieuwe) baan, 75% latent op zoek en 20% staat niet open voor een nieuwe baan. Bijna alle bedrijven vissen in de vijver van de actief werkzoekenden, de 2 tot 5%. Een zeer beperkte pool om kandidaten uit te halen. Wij doen dit anders.

Wij leggen de focus op de latent werkzoekende en enthousiasmeren ze voor jouw vacature(s). Dit met behulp van doeltreffende campagnes!

Campagne voeren

\ Juiste boodschap

Beeld zegt meer dan 1000 woorden. Daarom brengen wij banen graag in beeld. Authentieke vacaturevideo’s met jouw eigen medewerkers ondersteunen een platte vacaturetekst. Juist de échte medewerkers zorgen dat potentiële sollicitanten zich identificeren en eerder voor jouw organisatie kiezen.

\\ Juiste kanaal

Via social media zoals Facebook, Instagram, Linkedin of TikTok kunnen we duizenden potentiële kandidaten bereiken met de juiste berichten en video's. Onze campagne wordt opgedeeld in drie fases. In elke fase worden drie doelgroepen die interessant voor de vacature zijn door ons via social media benaderd.

\\\ juiste conversie

Veel kandidaten haken af op lange sollicitatieformulieren of websites met te veel informatie. Ook dit doen wij anders. Wij leiden de potentiële kandidaten door naar een aparte landingspagina ingericht op de communicatiestijl van de doelgroep. Deze pagina's verhogen de kans op een succesvolle sollicitatie tot wel 78%!

Al 12.635 sollicitanten bereikt

En het worden er dagelijks meer! Dankzij onze bewezen techniek en uniek campagne systeem maken we snelle stappen en behalen de wervingsdoelen van onze opdrachtgevers vaak al voor de campagne af loopt!

Flexibel en doeltreffend

Creatieve social media campagnes die de juiste kandidaten bereiken en verleiden. Binnen no time vullen wij jouw vacatures in.

Business

Social campagnes met resultaat

done Eigen vacaturepagina
done Social media campagne
done Campagne analyse

Meest gekozen

Vrijblijvend advies

Premium

Bepaal zelf hoe we jouw vacatures vervullenarrow_right_alt

check_boxindeterminate_check_box Vacature video / afbeeldingen

Extra flexibel

Stel je eigen premium pakket samen


Liever iemand persoonlijk spreken?

Stefan Niemer

Deze bedrijven gingen je voor

arrow_back
arrow_forward