Wij realiseren vacature
video's op maat

Een vacature video zegt meer dan 1000 woorden

Veel bedrijven kampen met een personeelstekort en vandaag de dag is het moeilijker dan ooit om de juiste talenten binnen te halen. Het is tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend dat de juiste kandidaten zich vanzelf aanmelden voor jouw openstaande functies. Je hebt misschien gemerkt dat je niet meer wegkomt met alleen even een vacaturetekst schrijven.

Maar hoe zorg je er nu voor dat je wel de juiste mensen binnen haalt? Juist ja, met een persoonlijke vacature video. Waarom? Beeld zegt meer dan 1000 woorden. Werknemers willen hun toekomstige baan voor zich zien, het liefst met zoveel mogelijk details. Sollicitanten komen pas in actie zodra ze overtuigd zijn van een functie en organisatie. Dit bereik je doeltreffend door gebruik te maken van beeld, geluid en tekst! Oftewel, door middel van een vacature video. 

Benieuwd hoe wij dit voor jouw bedrijf zouden aanpakken?
play_circle_filled

Vacature video

Deze vacature video is gemaakt voor Hapert aanhangwagens om de vacature van montage medewerker uit te lichten en hierbij meer gevoel en inzicht in de functie te geven. Hapert staat intern bekend om de gezellige sfeer en de leuke collega's, dus aan ons de taak om dit vast te leggen en te laten zien. In de wervingsvideo wordt de teamwork die nodig is voor het monteren van een Hapert aanhangwagen benadrukt.

play_circle_filled

Recruitment video

Humor, Sfeer & Werkzaamheden combineren in een video? Dit is precies wat we gedaan hebben voor Dubbelman Container Transporten.

play_circle_filled

'Een dag van...' video

Een dag van een operator vouwmachine? In deze recruitment video volg je Maico van CCL Label Oss. Het geeft een goede indruk van de functie, sfeer, collega's, werkzaamheden en natuurlijk waarom dit iets voor jou zou kunnen zijn. De video in samenwerking met de campagne heeft gezorgd voor 5 nieuwe medewerkers!

play_circle_filled

Employer Branding video

Voor Beijer Ref zijn we aan de slag gegaan met de employer brand. In deze video hebben we de kernwaarden verwerkt met bekrachtigende beelden en ondersteunende visuals om een indruk te geven.

play_circle_filled

Social media teaser

Heb je de aandacht van de doelgroep nog niet helemaal te pakken? Zorg dan voor korte content dat direct pakkend is voor op de tijdlijn van TikTok, Instagram of andere sociale media.

play_circle_filled

Podcast video

Podcast luisteraars nemen de tijd om te luisteren naar jouw organisatie. Er is geen ander podium waar je minimaal 20 minuten de aandacht krijgt op een laagdrempelige manier! Het voordeel van een podcast op video zetten is dat je enorm veel teasers kan knippen voor je social media kanalen. Teasers zijn kleine fragmenten die je kunt delen de interesse te wekken voor je podcast.

play_circle_filled

Vacaturesong

Een catchy vacaturesong waarbij de juiste impressie en energie overgebracht wordt. Het past bij de vastgestelde doelgroep en het laat goed zien waarom werken bij InteraktContour zo leuk is. Het lied is hierbij niet alleen informatief, maar ook multifunctioneel inzetbaar en zorgt voor plezier. Naast dat de video volop gedeeld en geliked werd op social media, draaiden wij campagnes om ook in beeld te komen bij potentiële begeleiders die nog niet van de mogelijkheden bij InteraktContour op de hoogte waren.

Hoe komt onze vacature video tot stand?

Goede voorbereiding arrow_forward

Een kwalitatief goede vacature video begint met een goede voorbereiding. Voor elke video doen wij een klein onderzoek naar wat potentiële kandidaten willen zien en horen. We beschikken over arbeidsmarkt data, maar spreken ook jouw personeel. We stellen een uniek concept op en plannen piekfijn de productiedag. Wie, wat, wanneer en waar. We maken een "shotlist" om je er een idee bij te geven. Je wordt volledig ontzorgt!

Productiedag arrow_forward

Afhankelijk van het type vacature video zijn we doorgaans een dagdeel kwijt, waarin wij langskomen met onze projectmanager, videograaf en productieassistent. We zorgen dat de werkzaamheden door kunnen blijven gaan en ook dat we niemand tot last zijn.

Het resultaat arrow_forward

Voor de nabewerking nemen wij maximaal 2 weken de tijd. Heb je een spoedje? Dan kunnen we uiteraard sneller schakelen! Nog niet helemaal tevreden? We nemen altijd de tijd voor een uitgebreid revisiemoment om het eindresultaat perfect te maken.

Deze bedrijven gingen je voor

arrow_back
arrow_forward

\ Arbeidsmarktdata

Onze concepten zijn altijd gebaseerd op de meest recente arbeidsmarktdata. Samen met onze employee psychologist maken we een plan om de video te baseren op wat jouw unieke doelgroep drijft. Zo zijn we niet alleen trots op onze vacature video's, maar zetten we ook een daadwerkelijk converterend resultaat neer.

\\ Uniek concept

Elke video gaan we voor een uniek concept en insteek. Geen standaard vacature video's, maar een goed uitgedacht script.

\\\ Wervende video

Wij combineren onze arbeidsmarkt data met de USP's van jouw organisatie en zorgen ervoor dat jouw vacature video's niet alleen mooi en pakkend zijn, maar ook zeker de doelgroep verleiden tot een sollicitatie.

Nog meer recruitment video's

play_circle_filled

Evenementen beveiliger - PROFI-SEC Events

De medewerkers van PROFI-SEC mogen weer volle bak aan de slag op de leukste festivals zoals Awakenings Festival, Mysteryland, Defqon, Decibel, LatinVillage, Amsterdam Open Air en meer. Om voor deze events voldoende beveiligers aan te nemen hebben wij een campagne opgericht met mede deze video om een betere indruk te geven van de functie, maar ook potentiële kandidaten enthousiast te maken. Voor socialmedia is gewerkt met teaser materiaal en heroshots dat dezelfde dag opgenomen is.

play_circle_filled

Begeleider - Pluryn

In deze video voor Pluryn wordt een interview setting gecombineerd met sfeerbeelden in een vacature video voor de vacature van Begeleider EVB (Ernstig Verstandelijke Beperking). In deze video hebben we laten zien dat werken met een doelgroep, waarin je minder respons van de client krijgt, toch veel voldoening geeft en laten we zien waarom Sanne deze keuze bewust gemaakt heeft. In de CTA (Call to Action) benadrukken we dat je een held speelt in de levens van de cliënten en maken we dit visueel. De video is ter verdieping en verbeelding van de vacaturetekst, zodat de potentiële sollicitant een beter gevoel en beeld bij de functie Begeleider en de doelgroep krijgt. Voor social media is gewerkt met teasermateriaal en heroshots.

Aan de slag?

Fotografie

Creëer een beeldbank

done 25+ professionele afbeeldingen
done Bewerkt met Adobe
done Oplevering binnen één week

Recruitment video

Onze video's zijn altijd creatief, uniek & zorgen voor sollicitanten. Wil je nog meer uitpakken, voeg dan hiernaast add-ons toearrow_right_alt

check_boxindeterminate_check_box Creatieve sessie
check_boxindeterminate_check_box Uniek script
check_boxindeterminate_check_box Wervende video

Haal er nog meer uit

Voeg elementen aan je video toe


Liever iemand persoonlijk spreken?

Stefan Niemer