Recruitment
websites

optimale beleving, meer sollicitanten

Het is in de huidige 'macht aan de sollicitanten' markt belangrijk je website in te laten spelen op alle huidige recruitment trends. Valt er op je recruitment website bijvoorbeeld te lezen wie je bent en waar je voor staat? Maak je het sollicatieproces duidelijk? Valt er te lezen hoe andere (toekomstige) collega's het naar hun zin hebben? Of waarom de mogelijke kandidaat voor jullie zou moeten kiezen?

Bij het ontwikkelen van unieke en vooral converterende recruitmentwebsites zorgt WeAchieve ervoor dat je websitebezoekers alle benodigde checkboxes in hun gedachten aanvinken om te besluiten te solliciteren. Benieuwd hoe wij dit aanpakken? Lees verder of plan een vrijblijvende website check.

Vrijblijvende website check

\ bewezen techniek

Als we voor je gaan bouwen zorgen we dat we toevoegen wat we geleerd hebben. Pagina's in de juiste structuur, vacature op een unieke manier weergegeven en het sollicitatieproces kort maar krachtig! Enkele voorbeelden van de bewezen techniek.

\\ eigen look & feel

Ieder bedrijf is uniek, iedere bijbehorende recruitment website dus ook. Wij vormen uw bedrijfsidentiteit graag om tot unieke design om uw werken-bij website een nieuw leven in te blazen

\\\ Meer conversie

Stel je vraag via Whatsapp, In één minuut kunnen solliciteren, gerelateerde vacatures weergeven. Dit zijn allemaal voorbeelden van hoe wij Meer conversie aan je website kunnen toevoegen.

Een website die aansluit op de bedrijfsidentiteit

We horen vaak dat de 'Werken-bij' website perfect moet aansluiten op de corporate website. Wij brengen je graag op andere gedachten. Er is namelijk vaak een groot verschil tussen hoe je als bedrijf je identiteit uit richting klanten ten opzichte hoe je dit richting (toekomstige) medewerkers doet. 

 

Flexibel en doeltreffend

Goed of béter? Voor minder gaan we niet. Bij WeAchieve zijn we expert in het bouwen van doeltreffende recruitment websites. Dit op basis van onze basis pakket 'business', waarbij alle moderne benodigdheden inbegrepen zijn. Of geheel op maat 'premium', waarbij we helemaal los kunnen gaan.

Business - Web

Dit zit in het business traject

done Converterende website templates
done Vrijheid in vormgeving
done Eigen beheersysteem
done Sollicitaties via WeAchieve ATS
done Binnen 4 weken live!

Premium - web

Dit is het traject met nét iets meer.arrow_right_alt

check_boxindeterminate_check_box Geheel maatwerk recruitmentsite
check_boxindeterminate_check_box Vrijheid in vormgeving en design
check_boxindeterminate_check_box Alle CMS functionaliteiten
check_boxindeterminate_check_box Whatsapp solliciteren
check_boxindeterminate_check_box Projectmanager voor ondersteuning
check_boxindeterminate_check_box Binnen 6 tot 8 weken live!

Meest gekozen

Vrijblijvend advies

Altijd flexibel

Voeg extra opties toe naar wens


Liever iemand persoonlijk spreken?

Stefan Niemer

Deze bedrijven gingen je voor

arrow_back
arrow_forward