Wij zorgen ervoor dat mensen voor jouw organisatie willen werken.

Onze Achievers

Als recruiters zochten wij (Diederik en Stefan) elkaar vaak op, omdat we beiden actief zijn in het inzetten van recruitment marketing voor het succesvol invullen van vacatures. Veel marketeers houden zich bezig met productmarketing en de meesten hebben ook meer affiniteit met HR dan marketing. Onze combinatie van recruitment en marketing bleek niet alleen ontzettend effectief te zijn, maar ook schaars. Samen hebben we WeAchieve opgericht: we krijgen beiden megaveel energie van goede recruitment marketing campagnes en zijn echte aanpakkers. De kleur rood symboliseert ‘actie’ en onze naam zegt precies wat je van ons mag verwachten. Wil jij je vacatures ook ingevuld krijgen met kandidaten die graag voor jou kiezen?

Stefan Niemer

Recruitment kan en moet anders. Goede kandidaten zijn niet per se schaars, ze worden simpelweg niet (juist) bereikt. Door bedrijven te helpen de juiste kandidaten te bereiken, draag ik bij aan onze missie om mensen te koppelen aan een baan waar ze gelukkig van worden.

Diederik van Vugt

De tijden van een vacature online zetten en afwachten zijn voorbij. Dankzij de huidige technologie en vele mogelijkheden kun je iedereen met de juiste boodschap bereiken. Met dit in gedachten zijn we WeAchieve gestart. We willen bedrijven helpen de juiste mensen aan hun organisatie te binden.

Waar wij in geloven

Recruitment kan en moet anders. Mensen die immers gelukkig zijn in hun werk, maken jouw organisatie succesvoller.

 

Met behulp van onze campagnes bereiken we de mensen die echt bij jouw organisatie passen en graag voor jou willen werken.

 

We schieten niet met hagel, maar gebruiken onze data om de juiste doelgroep aan te spreken met jouw unieke werkgeversboodschap.

 

Onze boodschap? Start met werven als een marketeer. Versterk je bedrijfsimago, vergroot het aantal kwalitatief goede kandidaten, verbeter de kwaliteit van je sollicitaties en verkort de tijd die nodig is om vacatures in te vullen.

 

Met onze aanpak vinden we voor jou de juiste kandidaat. Zelfs bij de meest lastige vacatures.

Marketing voor jouw recruitment

WeAchieve

RECRUITMENTMARKETING

Wil je meer bereiken?

Contact ons

Bel ons

Mail ons

WhatsApp ons

Adres

Victorialaan 15

5213 JG 's-Hertogenbosch

Nederland

Volg ons

Schermafbeelding 2020-04-15 om 20.21.24.
Schermafbeelding 2020-04-15 om 20.21.32.