Over ons

Waar wij in geloven

Recruitment kan en moet anders. Mensen die immers gelukkig zijn in hun werk, maken jouw organisatie succesvoller.

Met behulp van onze campagnes bereiken we de mensen die echt bij jouw organisatie passen en graag voor jou willen werken. We schieten niet met hagel, maar gebruiken onze data om de juiste doelgroep aan te spreken met jouw unieke werkgeversboodschap.

Onze boodschap? Start met werven als een marketeer. Versterk je bedrijfsimago, vergroot het aantal kwalitatief goede kandidaten, verbeter de kwaliteit van je sollicitaties en verkort de tijd die nodig is om vacatures in te vullen. Met onze aanpak vinden we voor jou de juiste kandidaat. Zelfs bij de meest lastige vacatures.

 

Onze achievers!

Los van onze opdrachtgevers en projecten zijn we ook trots op de mensen die achter de schermen werken! Maak kennis met het team van échte Achievers!

Veerle

Project Manager
veerle@weachieve.nl
073 234 08 44
06 19 07 28 10

 

Over Veerle

Met een achtergrond in consumentenpsychologie is het mijn drijfveer om mensen te ondersteunen in het maken van de juiste keuze. Ik geloof erin dat je de doelgroep goed moet (leren) kennen om ze te kunnen binden aan jouw bedrijf. En daar help ik graag bij! Als Project Manager zorg ik ervoor dat een campagne van het begin tot het eind perfect verloopt én alles uit de kast getrokken wordt om de juiste kandidaten te vinden. 

Eva

Junior Project Manager
eva@weachieve.nl
073 234 08 44
06 19 89 75 26

 

Over Eva

Mijn passie ligt in het bedenken van nieuwe, creatieve ideeën, het versterken van merken en het bereiken van mensen. Met een achtergrond in communicatie werk ik graag aan uitdagende campagnes die doelgroepen inspireren en aanzetten tot actie. Als Junior Project Manager bij WeAchieve geef ik vorm aan deze campagnes en zorg ik ervoor dat deze tot in de puntjes worden uitgevoerd.

Ambro

Videograaf
ambro@weachieve.nl
073 234 08 44

 

Over Ambro

Als videograaf ben ik bezig met de visie van onze klanten vertalen in beeld dat we allemaal zien en begrijpen. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe en creatieve manieren om bij de juiste doelgroepen aan te komen.

Lisa

Recruitment Marketeer
lisa@weachieve.nl
073 234 08 44

 

Over Lisa

Als recruitment marketeer binnen WeAchieve ligt mijn specialisme vooral binnen de social advertisement. Het blijven zoeken naar de juiste doelgroep en juiste boodschap en dit continu optimaliseren is waar ik voldoening uit haal. Ik leer veel bij van mijn ervaren collega's op het gebied van (recruitment) marketing en samen behalen we dagelijks meer resultaat!

Jurre

Junior Markteteer
jurre@weachieve.nl
073 234 08 44

 

Over Jurre

Als marketing stagiaire komt mijn passie voor het vak helemaal tot uiting. Ik ben betrokken bij diverse aspecten van online marketing, wat ik ontzettend leuk vind om te doen. Ik kijk ernaar uit om met het ervaren team samen te werken aan projecten en mijn kennis te delen. Bovendien sta ik altijd open voor nieuwe ideeën en hoop ik samen met WeAchieve naar nieuwe hoogtes te stijgen!

Mila

Junior Marketeer
mila@weachieve.nl
073 234 08 44

 

Over Mila

Als marketing stagiaire houd ik me bezig met verschillende dingen, zoals social media. Op dit moment zit ik in mijn laatste jaar Communicatie en schrijf ik mijn scriptie voor WeAchieve. Tijdens mijn studie heb ik gemerkt dat ik de creatieve kant, zoals ontwerpen en schrijven erg leuk en interessant vind en dat ik me hierin graag verder wil ontwikkelen. Ik kijk er naar uit om de komende periode voor WeAchieve aan de slag te gaan!

Jon

Interim recruiter
jon@weachieve.nl
073 234 08 44

 

Over Jon

Als interim recruiter bij WeAchieve krijg ik de mogelijkheid om bij mooie opdrachtgevers te lopen. Ik heb een passie voor ondernemen en dit kunnen combineren met mijn ervaring als recruiter maakt mij echt gelukkig. Ik hecht veel waarde aan het samen werken met een team of organisatie om doelstellingen te verwezenlijken. Samen met WeAchieve ben ik druk aan de gang om dit te kunnen realiseren!

Stefan

Adviseur & Strategy
stefan@weachieve.nl
073 23 40 844
06 30 936 647

 

Over Stefan

Goede kandidaten zijn niet per se schaars, ze worden simpelweg niet (juist) bereikt. 
Door bedrijven te helpen de juiste kandidaten te bereiken, draag ik bij aan onze missie om mensen te koppelen aan een baan waar ze gelukkig van worden.
 

Eva

Finance & Strategy
eva@weachieve.nl
073 234 08 44

 

Over Eva

Vanaf het begin af aan ben ik betrokken bij de ontwikkeling van WeAchieve en ondersteun ik het team met het uitbouwen van het bedrijf. Stefan heeft grootse plannen met WeAchieve en gaat als een trein. Ik ben er om deze sneltrein in goede banen te laten leiden, strategieën verder uit te werken en zorg te dragen voor de financiën. 

Sien

Kantoorhond

 

Over Sien

Een kantoorhond? Zeker!

Ik ben Sientje en vind het geweldig bij WeAchieve. Ik geniet van alle knuffels, aandacht en gezelschap. Ik ben heel zacht van karakter en wandel vrolijk mee tijdens de lunchwandelingen. Elke dag reis ik met Veerle in de trein van en naar Den Bosch. Ik ben een Australian Cobberdog van vier jaar, Cobber betekent maatje in Australië en dat ben ik voor iedereen!