Onze Achievers

 

Benieuwd naar onze achievers?

Los van onze opdrachtgevers en projecten zijn we ook trots op de mensen die achter de schermen werken! Maak kennis met het team van échte Achievers!

Susan

Online Marketeer
susan@weachieve.nl
073 234 08 44

 

Over Susan

Ik ben iemand die een enorme boost krijgt van creatieve activiteiten. Tijdens mijn bachelor- en masteropleidingen in Communicatiewetenschap en Marketing heb ik veel geleerd over het effectief inzetten van marketingcommunicatie. Ik ben blij dat ik deze kennis nu als Online Marketeer bij WeAchieve ook in de praktijk kan brengen!

Veerle

Project Manager
veerle@weachieve.nl
073 234 08 44
06 19 07 28 10

 

Over Veerle

Met een achtergrond in consumentenpsychologie is het mijn drijfveer om mensen te ondersteunen in het maken van de juiste keuze. Ik geloof erin dat je de doelgroep goed moet (leren) kennen om ze te kunnen binden aan jouw bedrijf. En daar help ik graag bij! Als Project Manager zorg ik ervoor dat een campagne van het begin tot het eind perfect verloopt én alles uit de kast getrokken wordt om de juiste kandidaten te vinden. 

Eva

Brand Manager
eva@weachieve.nl
073 234 08 44
06 19 89 75 26

 

Over Eva

Mijn passie ligt in het bedenken van nieuwe, creatieve ideeën, het versterken van merken en het bereiken van mensen. Met een achtergrond in communicatie werk ik graag aan uitdagende campagnes die doelgroepen inspireren en aanzetten tot actie. Als Junior Brand Manager bij WeAchieve geef ik vorm aan deze campagnes en zorg ik ervoor dat deze tot in de puntjes worden uitgevoerd.

Ambro

Videograaf
ambro@weachieve.nl
073 234 08 44

 

Over Ambro

Als videograaf ben ik bezig met de visie van onze klanten vertalen in beeld dat we allemaal zien en begrijpen. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe en creatieve manieren om bij de juiste doelgroepen aan te komen.

Yvette

Project Recruiter
yvette@weachieve.nl
073 234 08 44

 

Over Yvette

Als Recruiter bij We Achieve wil ik verder kijken dan een cv en kijken naar de persoon die erachter zit. Alleen om verder te kijken kun je de perfecte match maken. Wat mijn doel is? Het vinden van verborgen talenten en het ontdekken van unieke vaardigheden zodat de kandidaat de leukste baan gaat krijgen.

Lisa

Recruitment Marketeer
lisa@weachieve.nl
073 234 08 44

 

Over Lisa

Als recruitment marketeer binnen WeAchieve ligt mijn specialisme vooral binnen de social advertisement. Het blijven zoeken naar de juiste doelgroep en juiste boodschap en dit continu optimaliseren is waar ik voldoening uit haal. Ik leer veel bij van mijn ervaren collega's op het gebied van (recruitment) marketing en samen behalen we dagelijks meer resultaat!

Marcel

Junior Marketeer
marcel@weachieve.nl
073 234 08 44

 

Over Marcel

Als marketing stagiair kijk ik met vol enthousiasme uit naar de komende periode bij WeAchieve. Het lijkt me tof om aan de slag te gaan met projecten waarbij ik mijn interesses voor marketing en het creëren van creatieve uitingen kan combineren. Ervaring opdoen, leren van professionals en elkaar naar nieuwe hoogtes tillen is waar ik het meeste naar uitkijk. Let's achieve some great things together!

Gaby

Junior Marketeer
gaby@weachieve.nl
073 234 08 44

 

Over Gaby

Als marketing stagiaire word ik erg enthousiast van het bedenken en uitwerken van creatieve ideeën. In mijn rol ben ik betrokken bij verschillende werkzaamheden, waarbij ik mijn interesses en ervaringen in marketing en branding inzet om een bijdrage te leveren aan het team van WeAchieve. Ik vind het enorm leuk om mijn kennis te verbreden en kijk er naar uit om de komende periode voor WeAchieve aan de slag te gaan!

Jon

Interim recruiter
jon@weachieve.nl
073 234 08 44

 

Over Jon

Als interim recruiter bij WeAchieve krijg ik de mogelijkheid om bij mooie opdrachtgevers te lopen. Ik heb een passie voor ondernemen en dit kunnen combineren met mijn ervaring als recruiter maakt mij echt gelukkig. Ik hecht veel waarde aan het samen werken met een team of organisatie om doelstellingen te verwezenlijken. Samen met WeAchieve ben ik druk aan de gang om dit te kunnen realiseren!

Eva

Finance & Strategy
eva@weachieve.nl
073 234 08 44

 

Over Eva

Vanaf het begin af aan ben ik betrokken bij de ontwikkeling van WeAchieve en ondersteun ik het team met het uitbouwen van het bedrijf. Stefan heeft grootse plannen met WeAchieve en gaat als een trein. Ik ben er om deze sneltrein in goede banen te laten leiden, strategieën verder uit te werken en zorg te dragen voor de financiën. 

Stefan

Adviseur & Strategy
stefan@weachieve.nl
073 23 40 844
06 30 936 647

 

Over Stefan

Goede kandidaten zijn niet per se schaars, ze worden simpelweg niet (juist) bereikt. 
Door bedrijven te helpen de juiste kandidaten te bereiken, draag ik bij aan onze missie om mensen te koppelen aan een baan waar ze gelukkig van worden.

Sien

Kantoorhond

 

Over Sien

Een kantoorhond? Zeker!

Ik ben Sientje en vind het geweldig bij WeAchieve. Ik geniet van alle knuffels, aandacht en gezelschap. Ik ben heel zacht van karakter en wandel vrolijk mee tijdens de lunchwandelingen. Elke dag reis ik met Veerle in de trein van en naar Den Bosch. Ik ben een Australian Cobberdog van vier jaar, Cobber betekent maatje in Australië en dat ben ik voor iedereen!