Over ons

Waar wij in geloven

Recruitment kan en moet anders. Mensen die immers gelukkig zijn in hun werk, maken jouw organisatie succesvoller.

Met behulp van onze campagnes bereiken we de mensen die echt bij jouw organisatie passen en graag voor jou willen werken.

We schieten niet met hagel, maar gebruiken onze data om de juiste doelgroep aan te spreken met jouw unieke werkgeversboodschap.

Onze boodschap? Start met werven als een marketeer. Versterk je bedrijfsimago, vergroot het aantal kwalitatief goede kandidaten, verbeter de kwaliteit van je sollicitaties en verkort de tijd die nodig is om vacatures in te vullen.

Met onze aanpak vinden we voor jou de juiste kandidaat. Zelfs bij de meest lastige vacatures.

Onze achievers!

Los van onze opdrachtgevers en projecten zijn we ook trots op de mensen die achter de schermen werken! Maak kennis met het team van échte Achievers!

 

 

 

 

Stefan

Eigenaar
stefan@weachieve.nl
06 30 936 647
073 23 40 844

 

Over Stefan

Goede kandidaten zijn niet per se schaars, ze worden simpelweg niet (juist) bereikt. 
Door bedrijven te helpen de juiste kandidaten te bereiken, draag ik bij aan onze missie om mensen te koppelen aan een baan waar ze gelukkig van worden.
 

Tim

Campagne manager
tim@weachieve.nl
0732340844
0640872082

 

Over Tim

Als Projectmanager binnen WeAchieve ben ik verantwoordelijk voor het oppakken van de campagnes van A tot Z, dat biedt hele diverse en interessante dagen. Zo zet ik mijzelf dagelijks in om nog meer rendement uit een campagne te halen, of nog sneller succes te boeken. Mocht je meer willen weten over mij, dan stuur me gerust een bericht tim@weachieve.nl

Lisa

Recruitment marketeer
lisa@weachieve.nl
0732340844

 

Over Lisa

 

Als recruitment marketeer binnen WeAchieve ligt mijn specialisme vooral binnen de social advertisement. Het blijven zoeken naar de juiste doelgroep en juiste boodschap, totdat sollicitanten weer massaal in de rij staan is waar ik voldoening uit haal. Als de jongste van het team leer ik veel bij van mijn ervaren collega's op het gebied van (recruitment) marketing en behalen we dagelijks meer resultaat!

Alon

Video producer
alon@weachieve.nl
0732340844

 

Over Alon

Mijn naam is Alon, videograaf werkzaam bij WeAchieve. Dagelijks ben ik bezig met het produceren van verschillende video’s en het verfijnen van mijn vakmanschap. Wij brengen de elementen tot leven die banen gaaf maken, het visueel maken van deze aspecten en elke baan zo uitlichten dat zelfs wij er willen werken is wat het elke dag leuk maakt.

Sander

SEA specialist
sander@weachieve.nl
0639436202

 

Over Sander

Wil jij altijd het eerst gevonden worden op Google? Elke werkzoekende direct bereiken met je vacaturepagina nog voordat ze Indeed gevonden hebben. Dan moet je bij Sander zijn. 

Eva

Projectmanager
eva@weachieve.nl
0653999388

 

Over Eva:

Mijn persoonlijke visie en die van WeAchieve sluiten feilloos op elkaar aan. Ook ik ben erop gebrand altijd iets extra's te leveren, een stapje meer te zetten en bij te dragen mooie successen voor onze klanten. Dagelijks maken wij zowel werkzoekende als werkgevers blij met goede matches en natuurlijk gave campagnes. Mogen we ook jou helpen? Neem dan eens contact met mij op