Personeel werven
in de bouw

Wij bouwen mee aan jouw bedrijf

Zoek jij personeel in de bouw? Als strategisch recruitment partner helpen wij jou met jouw wervingsvraagstukken. Zo starten er bij onze partners op jaarbasis 100+ medewerkers bij diverse bouwbedrijven door heel het land. Met onze vacature campagnes dragen wij bij aan het oplossen van de grote wervingsuitdagingen die ons land kent.

 

In deze klantcase leggen we uit hoe hoe we deze resultaten hebben behaald en hoe ook jij met onze hulp bouwpersoneel kan werven.

Onze cijfers liegen er niet om

\ 640

Sollicitaties and counting

\\ 350+

Medewerkers aangenomen door onze klanten

\\\ €800,-

Gemiddelde cost per hire (naast alle naamsbekendheid en videocontent dat jouw eigendom is)

Jouw doelgroep echt kennen

Onze dienstverlening begint altijd met het maken van een Employer Value Proposition (EVP), waarbij we huidige medewerkers interviewen om jouw organisatie echt te leren kennen. Deze persoonlijke aanpak in combinatie met arbeidsmarktdata die we inkopen, zorgt voor een gedegen basis. Hier rollen concrete persona's uit. Wanneer je precies weet wie je doelgroep is, weet je ook precies waar je aanwezig moet zijn en wat je moet communiceren.

Jouw doelgroep bereiken

Persoonlijke content: In onze campagnes ontwikkelen we verschillende content voor verschillende persona's, zodat iedereen zich kan identificeren met de vacature.

Persoonlijke targeting: Elke doelgroep wordt aangesproken op het kanaal waar deze aanwezig is, met de boodschap die hij of zij belangrijk vindt in een nieuwe baan. Deze doelgroep bereiken we meerdere keren met telkens een nieuwe boodschap. 

Geo-locatie targeting: Wij bereiken de doelgroep op de locatie waar deze aanwezig is. Zoek jij studenten van de bouwopleiding? Dan komen jouw advertenties voorbij op de telefoons van deze studenten.

play_circle_filled

Werken op de civiele bouw

play_circle_filled

Betontimmerman

play_circle_filled

Uitvoerder HBO deeltijd

play_circle_filled

Leer/werktraject civiele bouw

Op maat gemaakte vacaturepagina’s

Veel kandidaten haken af op lange sollicitatieformulieren of websites met te veel informatie. Ook dit doen wij anders. Wij leiden de potentiele kandidaten door naar een aparte landingspagina ingericht op de communicatiestijl van de doelgroep. Deze pagina's verhogen de kans op een succesvolle sollicitatie tot wel 78%!

Met de inzichten die wij hebben verkregen uit onze ervaringen in de bouwsector weten we precies waar potentiële sollicitanten kijken, hoelang ze kijken en welke informatie ze graag lezen voordat ze zichzelf aanmelden. Zo kunnen we op een effectieve manier talent aantrekken in de bouw. Deze opgedane data blijven we altijd doortesten en de resultaten liegen er dan ook niet om! 

Deze bedrijven gingen je voor

arrow_back
arrow_forward

VRIJBLIJVEND ADVIES OP JOUW RECRUITMENT UITDAGING

  • Ga het gesprek met ons aan en ontvang een Recruitment Quickscan (t.w.v. €2500,-) op jouw proces.

  • Wij sturen naar afloop van het gesprek een advies rapport over jouw doelgroep en beste wervingsmethode

  • Het gesprek duurt ongeveer 30 minuten. 

  • Er zijn geen verplichtingen. 

Schakel direct onze hulp in Eerst even bellen?

Over WeAchieve

Wij helpen organisaties met het aantrekken van personeel door middel van creatieve recruitment marketing campagnes. Recruitment kan en moet anders. Mensen die immers gelukkig zijn in hun werk, maken jouw organisatie succesvoller.

Met behulp van onze campagnes bereiken we de mensen die echt bij jouw organisatie passen en graag voor jou willen werken. We schieten niet met hagel, maar gebruiken onze data om de juiste doelgroep aan te spreken met jouw unieke werkgeversboodschap.

Onze boodschap? Start met werven als een marketeer. Versterk je bedrijfsimago, vergroot het aantal kwalitatief goede kandidaten, verbeter de kwaliteit van je sollicitaties en verkort de tijd die nodig is om vacatures in te vullen. Met onze aanpak vinden we voor jou de juiste kandidaat. Zelfs bij de meest lastige vacatures.

Plan een gratis creatieve sessie
play_circle_filled