Personeel werven
in de finance

STRUCTUREEL GROEIEN MET FINANCIALS DIE VOOR JOUW ORGANISATIE KIEZEN.

DIT IS HET RESULTAAT WAT WIJ MET ONZE EMPLOYER BRANDING CAMPAGNES JAARLIJKS VOOR FINC ACCOUNTANTS BEREIKEN. 

In deze klantcase leggen we uit hoe hoe we deze resultaten hebben behaald en hoe ook jij schaarse finance professionals met onze hulp kan werven.

Schakel direct onze hulp in

Wat JOUW organisatie écht uniek maakt

Wij zetten in op een duurzame samenwerking. Dit houdt in dat we organisaties ondersteunen met het vinden van medewerkers die echt bij jouw organisatie passen. Onze dienstverlening begint daarom altijd met het maken van een Employer Value Proposition (EVP) en we interviewen huidige medewerkers om jouw organisatie echt te leren kennen. Deze persoonlijke aanpak in combinatie met harde arbeidsmarktdata die we bezitten, zorgen we voor een gedegen basis. Hier rollen concrete persona's uit zoals in het voorbeeld hiernaast. Wanneer je precies weet wie je doelgroep is, weet je ook precies waar je aanwezig moet zijn en wat je moet communiceren.

De doelgroep echt bereiken

Persoonlijke content: In onze campagnes ontwikkelen we verschillende content voor verschillende persona's, zodat iedereen zich kan identificeren met de vacature.

Persoonlijke targeting: Elke doelgroep wordt aangesproken op het kanaal waar deze aanwezig is, met de boodschap die hij of zij belangrijk vindt in een nieuwe baan. Deze doelgroep bereiken we meerdere keren met telkens een nieuwe boodschap. 

Geo-locatie targeting: Wij bereiken de doelgroep op de locatie waar deze aanwezig is. Zoek jij studenten van de accountancy opleiding? Dan komen jouw advertenties voorbij op de telefoons van deze studenten.

Beeld zegt meer dan 1000 woorden

4 PERSONA'S VOOR ÉÉN VACATURE

Voor één vacature bestaan vaak meerdere profielen die passend zijn. Als je iedereen probeert te bereiken voelt niemand zich aangesproken en als je op één persona focust loop je de rest mis.

Door voor één functie meerdere doelgroepen samen te stellen en ze te bereiken in hun "eigen taal" (tone-of-voice, beweegredenen en mensen waarmee zij zich identificeren) heeft Finc in een jaar 12 nieuwe accountants weten aan te nemen.

Bekijk hieronder hoe we meerdere persona's voor één vacature uitgewerkt hebben:

Deze bedrijven gingen je voor

arrow_back
arrow_forward

Op maat gemaakte vacaturepagina’s

Veel kandidaten haken af op lange sollicitatieformulieren of websites met te veel informatie. Ook dit doen wij anders. Wij leiden de potentiele kandidaten door naar een aparte landingspagina ingericht op de communicatiestijl van de doelgroep. Deze pagina's verhogen de kans op een succesvolle sollicitatie tot wel 78%!

Met de inzichten die wij hebben verkregen uit onze ervaringen met de finance branche weten we precies waar potentiële sollicitanten kijken, hoelang ze kijken en welke informatie ze graag lezen voordat ze zichzelf aanmelden. Deze opgedane data blijven we altijd doortesten en de resultaten liegen er dan ook niet om!

Onze cijfers liegen er niet om

\ 26

Sollicitaties... and counting

\\ 14

Financials aangenomen

\\\ €2500,-

Gemiddelde cost per hire

PLAN GRATIS EEN INSPIRATIE SESSIE OP LOCATIE

Ben jij overtuigd en wil je meer weten over ons proces? Neem dan contact op met Stefan Niemer. Wij komen vrijblijvend bij jou langs om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken

 

Neem telefonisch contact op via 06-30936647

of mail ons via hello@weachieve.nl

Over WeAchieve

Wij helpen organisaties met het aantrekken van personeel door middel van creatieve recruitment marketing campagnes. Recruitment kan en moet anders. Mensen die immers gelukkig zijn in hun werk, maken jouw organisatie succesvoller.

Met behulp van onze campagnes bereiken we de mensen die echt bij jouw organisatie passen en graag voor jou willen werken. We schieten niet met hagel, maar gebruiken onze data om de juiste doelgroep aan te spreken met jouw unieke werkgeversboodschap.

Onze boodschap? Start met werven als een marketeer. Versterk je bedrijfsimago, vergroot het aantal kwalitatief goede kandidaten, verbeter de kwaliteit van je sollicitaties en verkort de tijd die nodig is om vacatures in te vullen. Met onze aanpak vinden we voor jou de juiste kandidaat. Zelfs bij de meest lastige vacatures.

Plan een gratis creatieve sessie