Personeel werven
in de finance

Wij maken jouw financiële organisatie zichtbaar

Wil jij structureel groeien met financials die graag voor jouw organisatie willen werken? In deze klantcase leggen we uit hoe ook jij schaarse financiële professionals met onze hulp kan werven.

Schakel direct onze hulp in

Onze cijfers liegen er niet om

\ 150+

Passende sollicitaties... and counting

\\ 56

Financials hebben onze finance partners aangenomen (en gewerkt aan naamsbekendheid en mooie content)

\\\ €2500,-

Gemiddelde cost per hire

Jouw doelgroep echt kennen

Onze dienstverlening begint altijd met het maken van een Employer Value Proposition (EVP), waarbij we huidige medewerkers interviewen om jouw organisatie echt te leren kennen. Deze persoonlijke aanpak in combinatie met arbeidsmarktdata die we inkopen, zorgt voor een gedegen basis. Hier rollen concrete persona's uit. Wanneer je precies weet wie je doelgroep is, weet je ook precies waar je aanwezig moet zijn en wat je moet communiceren.

Jouw doelgroep bereiken

Persoonlijke content: In onze campagnes ontwikkelen we verschillende content voor verschillende persona's, zodat iedereen zich kan identificeren met de vacature.

Persoonlijke targeting: Elke doelgroep wordt aangesproken op het kanaal waar deze aanwezig is, met de boodschap die hij of zij belangrijk vindt in een nieuwe baan. Deze doelgroep bereiken we meerdere keren met telkens een nieuwe boodschap. 

Geo-locatie targeting: Wij bereiken de doelgroep op de locatie waar deze aanwezig is. Zoek jij studenten van de accountancy opleiding? Dan komen jouw advertenties voorbij op de telefoons van deze studenten.

Beeld zegt meer dan 1000 woorden

play_circle_filled

Video TSS

Ooit gedacht aan ultiem samenspel in een ambitieuze werkomgeving? Bekijk de video de we voor TSS ontwikkeld hebben en de nadruk leggen op onderdeel zijn van een uitdagende werkomgeving vol met professionals die ontwikkeling op nummer 1 zetten.

play_circle_filled

Video DDJ

Accountancy saai? Bij DDJ werken accountants die 1 ding met elkaar gemeen hebben. Een passie voor sport. Zie hier hoe wij de unieke overeenkomsten gebundeld hebben en het verhaal van DDJ vertaald hebben tot een cultuur waar jij onderdeel van wilt zijn!

Op maat gemaakte vacaturepagina’s

Veel kandidaten haken af op lange sollicitatieformulieren of websites met te veel informatie. Ook dit doen wij anders. Wij leiden de potentiële kandidaten door naar een aparte landingspagina ingericht op de communicatiestijl en wensen van de doelgroep. Deze pagina's verhogen de kans op een succesvolle sollicitatie tot wel 78%!

Met de inzichten die wij hebben verkregen uit onze ervaringen in de financiële sector weten we precies waar potentiële sollicitanten kijken, hoelang ze kijken en welke informatie ze graag lezen voordat ze zichzelf aanmelden. Deze opgedane data blijven we altijd doortesten en de resultaten liegen er dan ook niet om! Zo helpen we jou talent aan te trekken in de financiële wereld.

Deze bedrijven in de finance gingen je voor

arrow_back
arrow_forward

VRIJBLIJVEND ADVIES OP JOUW RECRUITMENT UITDAGING

  • Ga het gesprek met ons aan en ontvang een Recruitment Quickscan (t.w.v. €2500,-) op jouw proces.

  • Wij sturen naar afloop van het gesprek een advies rapport over jouw doelgroep en beste wervingsmethode

  • Het gesprek duurt ongeveer 30 minuten. 

  • Er zijn geen verplichtingen. 

Plan een adviesgesprek Direct bellen?

Over WeAchieve

Wij helpen organisaties met het aantrekken van personeel door middel van creatieve recruitment marketing campagnes. Recruitment kan en moet anders. Mensen die immers gelukkig zijn in hun werk, maken jouw organisatie succesvoller.

Met behulp van onze campagnes bereiken we de mensen die echt bij jouw organisatie passen en graag voor jou willen werken. We schieten niet met hagel, maar gebruiken onze data om de juiste doelgroep aan te spreken met jouw unieke werkgeversboodschap.

Onze boodschap? Start met werven als een marketeer. Versterk je bedrijfsimago, vergroot het aantal kwalitatief goede kandidaten, verbeter de kwaliteit van je sollicitaties en verkort de tijd die nodig is om vacatures in te vullen. Met onze aanpak vinden we voor jou de juiste kandidaat. Zelfs bij de meest lastige vacatures.

play_circle_filled