Personeel werven
in de industrie

Wij vinden de tandwielen die jouw industriële machine laten draaien!

In deze klantcase leggen we uit hoe we met CCL Label structureel goede medewerkers werven in de industriële sector en hoe jij dit ook kan doen.

Onze cijfers liegen er niet om

\ 233

Sollicitaties... and counting

\\ 56

Operators aangenomen (en gewerkt aan naamsbekendheid en mooie content)

\\\ €850,-

Gemiddelde cost per hire

Jouw doelgroep echt kennen

Onze dienstverlening begint altijd met het maken van een Employer Value Proposition (EVP), waarbij we huidige medewerkers interviewen om jouw organisatie echt te leren kennen. Deze persoonlijke aanpak in combinatie met arbeidsmarktdata die we inkopen, zorgt voor een gedegen basis. Hier rollen concrete persona's uit. Wanneer je precies weet wie je doelgroep is, weet je ook precies waar je aanwezig moet zijn en wat je moet communiceren.

Jouw doelgroep echt bereiken

Persoonlijke content: In onze campagnes ontwikkelen we verschillende content voor verschillende persona's, zodat iedereen zich kan identificeren met de vacature.

Persoonlijke targeting: Elke doelgroep wordt aangesproken op het kanaal waar deze aanwezig is, met de boodschap die hij of zij belangrijk vindt in een nieuwe baan. Deze doelgroep bereiken we meerdere keren met telkens een nieuwe boodschap. 

Geo-locatie targeting: Wij bereiken de doelgroep op de locatie waar deze aanwezig is. Zoek jij studenten van de vapro opleiding? Dan komen jouw advertenties voorbij op de telefoons van deze studenten. Wil je elke Operating topper in je regio bereiken, dat kan!

Beeld zegt meer dan 1000 woorden

play_circle_filled

Vacaturevideo - Operator vouwmachine

play_circle_filled

Vacaturevideo - Het werk als operator bij CCL

Op maat gemaakte vacaturepagina

Veel kandidaten haken af op lange sollicitatieformulieren of websites met te veel informatie. Ook dit doen wij anders. Wij leiden de potentiele kandidaten door naar een aparte landingspagina ingericht op de communicatiestijl van de doelgroep. Deze pagina's verhogen de kans op een succesvolle sollicitatie tot wel 78%!

Met de inzichten die wij hebben verkregen uit onze ervaringen in de technische branche weten we precies waar potentiële sollicitanten kijken, hoelang ze kijken en welke informatie ze graag lezen voordat ze zichzelf aanmelden. Deze opgedane data blijven we altijd doortesten en de resultaten liegen er dan ook niet om!

DEZE INDUSTRIËLE BEDRIJVEN GINGEN JE VOOR

arrow_back
arrow_forward

Klantreview

Als HR Manager bij CCL Label Oss wil ik graag mijn oprechte waardering uitspreken voor het fantastische werk dat WeAchieve heeft verricht als onze Recruitment Marketing partner. Voordat we met WeAchieve gingen samenwerken, hadden we moeite om geschikte kandidaten te vinden voor onze Operator-posities, ondanks investeringen in verschillende uitzendbureaus.

Dankzij WeAchieve hebben we niet alleen onze wervingsdoelen behaald, maar hebben we ook gekwalificeerde kandidaten aan kunnen nemen die bewust voor CCL Label hebben gekozen. Hun gerichte strategieën en professionele aanpak hebben een enorme impact gehad op onze operationele efficiëntie en bedrijfscultuur.

Ik kan WeAchieve van harte aanbevelen aan andere bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbare partner voor Recruitment Marketing. Hun toewijding, expertise en resultaatgerichte aanpak hebben ons echt geholpen om succes te behalen. Bedankt, WeAchieve, voor jullie voortdurende ondersteuning en uitstekende service!

Met vriendelijke groet,
Jolanda
HR Manager, CCL Label Oss

VRIJBLIJVEND ADVIES OP JOUW RECRUITMENT UITDAGING

  • Ga het gesprek met ons aan en ontvang een Recruitment Quickscan (t.w.v. €2500,-) op jouw proces.

  • Wij sturen naar afloop van het gesprek een advies rapport over jouw doelgroep en beste wervingsmethode

  • Het gesprek duurt ongeveer 30 minuten. 

  • Er zijn geen verplichtingen. 

Plan een adviesgesprek Eerst even bellen?

Over WeAchieve

Wij helpen organisaties met het aantrekken van personeel door middel van creatieve recruitment marketing campagnes. Recruitment kan en moet anders. Mensen die immers gelukkig zijn in hun werk, maken jouw organisatie succesvoller.

Met behulp van onze campagnes bereiken we de mensen die echt bij jouw organisatie passen en graag voor jou willen werken. We schieten niet met hagel, maar gebruiken onze data om de juiste doelgroep aan te spreken met jouw unieke werkgeversboodschap.

Onze boodschap? Start met werven als een marketeer. Versterk je bedrijfsimago, vergroot het aantal kwalitatief goede kandidaten, verbeter de kwaliteit van je sollicitaties en verkort de tijd die nodig is om vacatures in te vullen. Met onze aanpak vinden we voor jou de juiste kandidaat. Zelfs bij de meest lastige vacatures.

Plan een gratis creatieve sessie
play_circle_filled